Bejelentésuraimasszazs
A masszázs a szívhez vezető szótlan kapu...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Masszőr képzés !

A következő Svéd-frissítő tanfolyamunk, várhatóan 2019 januárjában indul. Addig is várjuk az érdeklődéseket, jelentkezéseket! Kérünk minden kedves érdeklődőt, hogy lehetőleg telefon számmal vagy emailben érdeklődjön, hogy részletes információval tudjunk szolgálni a tanfolyamokkal kapcsolatban. Bővebb információ és jelentkezés : Kis Zsuzsanna Tel.: 06-20-431-69-86 Email: uraimasszazs@gmail.com

tovább >>


MASSZŐRKÉPZÉS !

Új masszőr-tanfolyamok indulnak októberben. Még lehet jelentkezni...! Svéd-frissítő és a Reflexzónás-talpmasszázs tanfolyamok mellett , Lomi-lomi és Ayurvedikus Indiai-olajos valamint Wellness masszázsokat is tanulhat... Érdeklődjön a 20-355-81-05 ös telefonon vagy az uraimasszazs@gmail.com címen Megkérek minden érdeklődőt, hogy a fentebb megadott elérhetőségeken szíveskedjen érdeklődni, és ne a honlap üzenő felületén...! Köszönöm !

tovább >>Szavazás
KÖSZÖNTÖM KEDVES LÁTOGATÓM !

 

A masszázs egy csodálatos terápia, ami nem csak testünk élettani folyamatait harmonizálja, de frissíti szellemünk, és a szerető, gondoskodó érintés lelkünket is táplálja..!

 

" A test az, ahol a lélek lakik.." mondja egy ősi mondás, de a ma emberének is éppen olyan - ha nem nagyobb - szüksége van a test-lélek-szellem egyensúlyra mint civilációnk idején bármikor.... Testünk jelzései, fájdalmaink, egyéb élettani problémáink legtöbb esetben csak fizikai megjelenítői egy adott problémának, aminek az okát megkeresni, és lehetőleg az okot megszüntetni a feladat... Ezért az erre irányuló törekvések nem hagyhatják figyelmen kívül mentális életünket, sem a szellemi sem a fizikai állapotunkat... Számtalan technika létezik, aminek összességét engedjék meg hogy egyszerűen manuálterápiának nevezzem...

 

HÚSZ ÉV TAPASZTALATÁHOZ, PONTOSAN HÚSZ ÉV KELL !!!

 

A manuálterápia egy kíméletes, természetes, mellékhatásoktól mentes módszer, mely különféle masszázsok és egyéb kezelések összessége.  Jómagam több mint  húsz éve kezdtem el tevékenységemet sport-masszőrként, majd a nyugati és különféle keleti technikák tanulása és gyakorlása után nyolc-tíz éve folytatok manuálterápiás kezeléseket.

 

Kedves LátoKgatóm !

Engedje meg, hogy az általam végzett manuálterápiás kezelésekről a masszázsom szemléletéről és filozófiájáról adjak egy rövid tájékoztatást:

 

 

MASSZÁZSOK

Az élet „titkai” a személyes megtapasztalások útján tárhatóak fel…!

Metaform masszázs

Holisztikus masszázs

Svéd masszázs

Speciális nyak-váll-fej masszázs, ami a stressz által kialakult feszült blokkokat oldja

Energetizáló masszázs, ami által felszabadul a kreatív életenergia

Fájdalomkezelés, blokk oldás

Tantra masszázs, a lélek simogatása a testen keresztül.

 

 

A masszázsokról, terápiákról :

 

 

1. A holisztikus masszázs:

A terápia során a masszázsokkal kiegészítve személyre szabottan az egységet kezelem, nem a részeket. A megértés, elfogadás és megbocsátás által, tehát egységesen a testtel, a lélekkel és a szellemmel dolgozom!

2. A tantra masszázs:

Szeretnélek megismertetni az Isteni Önvalóddal…

Fontosnak tartom, hogy egy találkozás során érezzük és figyeljünk arra, vajon mit szólítunk meg a másikban, mely tulajdonságok aktiválódnak…?!

A masszázs által képes leszel megállni, ellazulni és megélni, befogadni az élet adta örömöt és csodát, ami arra vár, hogy felfedezd és megajándékozd magad!

Földi életünk során különböző kellemetlen lelki hatások érnek bennünket, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén. Ezek az “élmények” lehetnek traumák, sokkok, fájdalmak, megaláztatások, szégyenérzetek, szeretetmegvonások, lelkiismeret-furdalások. Te személyesen elfelejtetted a történést, de a lélek emlékszik mindenre… !

Ezt teherként, sebként, lelki sérülésként mérgezi a személyiséged, és kifejti kellemetlen hatását a nemkívánatos dolgaidban. Ezek a lelki gátak blokkolják a test és a lélek szabad, egészséges (energia) áramlását, ami kihat a mindennapi életre, és testi problémákat is okoz. Megakadályoznak minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljünk, mert a háttérből “mérgezik” az érzelmeinket, tudatunkat.

3. A metamorf masszázs :

Egy rendkívül hatékony lelki blokk oldó technika.

Segít mind a három múlt-síkon feloldani a problémákat, előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékeket, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkokat,

Segít feldolgozni és megérteni a félelmeket, gátlásokat, a dühöt, haragot, fájdalmakat, bűntudatot, irigységet, féltékenységet, aggódást, gyűlöletet, szeretetlenséget, a méltatlanság érzését, frusztrációkat…

Segít nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válni…!

Megnő az önbizalmad, az életbe vetett hited, életkedved, …vidámabb, jobb kedvű, és optimistább leszel.

“Mellékhatásként” a pszichoszomatikus tünetek, betegségek is rendbe jöhetnek: végtaggörcsök, allergia, migrén, depresszió, pánikbetegség. Alkalmas a szexuális blokkok oldására, tested- lelked- szellemed töltődik gyógyító életenergiával.

Felébreszti az isteni/istennői minőségeket, te meg teljességedben egész(ség)ben ragyogsz!

Általánosságban :

A tested fontos eszköz…!

Általa nyilvánulhatsz meg itt a fizikai világban, továbbá általa szerezhetsz élményeket és tapasztalatokat!

De az autódat is szervizbe viszed és tele tankolod, hogy biztonságban, nyugodtan indulj neki az útnak, hogy levezess akár több száz kilométert !

A tested is ugyanígy funkcionál az életben!

Megkívánja a törődést, a gondoskodást, a szeretetet azt, hogy fontos legyen a számodra..

Te fontos vagy magadnak? Elég fontos, hogy időt szánj arra, hogy megértsd a problémáid okát és gyökerét és megismerd, hogy ki is vagy Te valójában?

"A bölcs ember felismeri, hogy a legdrágább kincse: önmaga egész(ség)e és teljessége!”

Amennyiben úgy érzed dolgunk van egymással,szeretettel várlak…J

Kívánok neked egy csodálatos napot és egy lenyűgözően szép életet!….

"Csak a MA megfelelő nap arra, hogy szeress, higgy és elsősorban ÉLJ!!!”

 

 

MASSZÁZS TANFOLYAMOK :

 

Hetedik éve vezetek masszázstanfolyamokat, ahol mind az "új" , mind a "régebbi" már gyakorlattal rendelkező kollégák, érdeklődését szívesen fogadom. Részletesen az oktatásról a Masszőrképzés-nél olvashatnak.Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Barna Péter [ 2013-09-02 10:23 ]

Szeretnék egy ilyen masszázst igénybe venni. Mit kell tennem. Hogy kell időpontot kérni.
Üdvözlettel: Barna Péter 30/2428674Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!